Menu
EUR
Kosta Boda vaas Crackle
€325,00 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Kosta Boda vaas Crackle
Kosta Boda

Kosta Boda vaas Crackle

€325,00 Incl. btw
Op voorraad

De kleine roze kristallen Kosta Boda vaas uit de Crackle collectie van Åsa Jungnelius.... Lees meer.

Variatie
Levertijd 2-3 weken
  • Veilig verzenden, Gratis v.a. €40,-
  • Vele tevreden klanten: Klantscore 9.9 ❤️
  • Glaskunst & Geschenken voor elke liefhebber.
  • Advies nodig? Bel +31 (0)6 178 547 64

Productomschrijving

De glaskunstwerken uit de Kosta Boda collectie Crackle van Asa Jungnelius zijn mondgeblazen uit Zweeds kristal glas, waarbij de craquelé-techniek (crackle) is toegepast. Dit houdt in dat het hete kristal aan de blaaspijp in aanraking wordt gebracht met koud water, wat scheuren doet ontstaan. Het is een hele oude techniek, welke door Asa Jungnelius compleet naar eigen hand is gezet en op een persoonlijke manier is toegepast.

Het eindresultaat is deze roze kristallen vaas, welke doet denken aan bevroren ijs. De mooie combinatie van een eigenzinnige vormgeving en unieke afwerking maakt het een schitterend designobject, welke ook heel mooi te combineren is met de andere glaskunst objecten uit deze serie.
De Kosta Boda vaas is ± 18 cm hoog en heeft een diameter van ± 22 cm.

Specificaties

EAN Code
7321646073849
SKU
7042116

Recent bekeken

Kosta Boda Crackle vaas H18cm, roze
Kosta Boda
Crackle vaas H18cm, roze
De kleine roze kristallen Kosta Boda vaas uit de Crackle collectie van Åsa Jungn...
€325,00 €268,60
 

Specificaties

EAN Code
7321646073849
SKU
7042116
0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €45,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Kosta Boda Kosta Boda vaas Crackle

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »